PERSONAL TRAINING SESSIONS

Hoe werkt 1on1Paneka?  

proeftrainingicon  1. Proeftraining 

We plannen een gratis proeftraining in om te kijken of het bevalt, daarnaast analyseert de trainer de kwaliteiten en de verbeterpunten van de speler. Na afloop van de training geven wij een passend advies met de mogelijke pakketten.

intakegesprekicon  2. Intakegesprek 

Wanneer de speler met ons door wil en één van onze pakketten kiest, dan volgt een intakegesprek. In deze fase gaan wij zoveel mogelijk informatie verzamelen over jouw plannen en ambities. Op basis van alle verzamelde informatie en de kwaliteiten/verbeterpunten maken wij een trainingsplan op maat!

trainingsplan  3.  Trainingsplan 

Wij ontwikkelen een trainingsplan op basis van alle verzamelde informatie en de kwaliteiten/verbeterpunten. Hiermee worden de trainingen persoonlijk gemaakt en op maat ontwikkeld. We bespreken en delen het trainingsplan en stellen vervolgens één of meerdere doelstellingen.

trainingenicon  4. Trainingen

In deze fase gaan we samen gericht aan de slag met het trainingsplan.

evaluerenicon  5. Evalueren 

Na iedere maand wordt een ontwikkeling gesprek uitgevoerd. Dit gebeurt voornamelijk op een vragenderwijze manier, omdat wij het belangrijk vinden dat spelers bewust worden van hun eigen leerproces. Daarnaast geeft de trainer aan hoe het gegaan is, blikt hij vooruit naar de komende maand en geeft hij tips/adviezen mee. Op deze manier wordt de speler meegenomen in het gehele proces.

Een 1 on 1 Training Session betekent ook echt personal, een-op-een training, waarbij de sporter aan een vaste trainer wordt gekoppeld en de gehele training volledige aandacht krijgt

Naast de 1 on 1 Training Sessions biedt 1on1Panenka ook 2 on 1 Training Sessions aan. Door samen te trainen kun je elkaar beter maken en extra motiveren

De Small Group Training Session vindt plaats in kleine groepen van ongeveer 4 tot 6 personen. Er wordt dus getraind in groepsverband, maar er blijft individuele aandacht voor elke speler.

4-DELIG 1ON1PANENKA TENUE

Dit is ons 4-delig 1on1Panenka tenue. Kies uit één van onze pakketten en train in het 1on1Panenka NIKE-tenue. Het tenue wordt bedrukt met je eigen initialen en ons logo! Alle maten zijn beschikbaar.

 

logo panenka

GRATIS PROEFTRAINING

Tijdens de gratis proeftraining krijg jij de kans om een Training Session uit te proberen. Meld je nu aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je

Gratis proeftraining

Wat zeggen spelers over 1on1Panenka

Ik sta graag op het veld bij 1on1Panenka

 

Sinds afgelopen zomer train ik bij 1on1panenka. Ik heb dit als heel erg leerzaam ervaren tot nu toe. Je bent erg specifiek bezig om je verder te ontwikkelen. Voornamelijk zijn we bezig geweest met awareness, mijn technische vaardigheden en het afwerken op goal. Er zit heel veel variatie in de trainingen wat echt top is! De trainingen zijn leerzaam, maar ook op een leuke manier ingericht. Ik sta graag op het veld bij 1on1Panenka om mezelf verder te ontwikkelen.

Voetbalclub(s): FC Utrecht, FC Emmen & SC Cambuur

 c1a306d5-4ab2-40a8-9f4c-8cb31eb0c423.jpg

- Issa Kallon

Kayin richt zijn trainingen perfect in op de speler

 

Vanaf de zomer train ik wekelijks bij 1on1panenka om mezelf voor te bereiden op het komende voetbalseizoen. Mijn doel was om mijn conditie, technische vaardigheden en mijn awareness bij te houden en te verbeteren. Kayin richt zijn trainingen perfect in op de speler en alle oefenvormen zijn leerzaam, uitdagend en bedacht om het uiterste uit de speler te halen. Daarnaast heb ik de trainingen als erg leuk ervaren en kijk ik er elke keer weer naar uit om bij hem op het veld te staan.

Voetbalclub(s): LAC Frisia 1883, SC Cambuur (beloften) & VV Jubbega

panenkaprofiel

- Kai van Rijswijk

Hij heeft voor elk niveau goede oefeningen

 

Ik ben bij 1on1Panenka terechtgekomen vanwege eerder contact met eigenaar Kayin Kleefstra, ik heb gedurende de hele zomerstop bij hem kunnen trainen, vooral om mijn kijk gedrag en technische vaardigheden bij te houden. Hij heeft voor elk niveau goede oefeningen en elke dag andere trainingen.

Voetbalclub(s): De Graafschap, Fortuna Sittard & Feyenoord

637c5c45-6a3b-4e6c-93c3-a7caae57d9d4.jpg

- Mark Diemers

Ik zou iedereen aanraden om het eens uit te proberen

 

Ik ben lang geblesseerd geweest en heb een operatie aan mijn hals gehad waardoor ik lang niet had gevoetbald. Om weer fit te worden en op niveau te komen heb ik contact opgenomen met jongens die al bij 1on1Panenka hadden getraind. Zij adviseerden mij om een proeftraining te proberen. Sindsdien train ik 3 x per week bij 1on1Panenka en begin ik weer richting mijn oude niveau te gaan. Ik heb eerst aangegeven waar ik aan wilde werken en daar paste Kayin zijn trainingen goed op af. Ik zou iedereen aanraden om het eens uit te proberen en dan zal je er zelf achter komen dat het hele waardevolle trainingen zijn.

Voetbalclub(s): ONS Sneek, VV Burgum & Noord Burgum

panenkaprofiel

- Huy Tran

VOLG ONS   -    @1on1Panenka