Summer program

Personal Summer Camp

 

 

NIEUW bij 1on1Panenka! Personal Summer Camp.

Deze zomer willen we elke speler weer optimaal voorbereiden op komend voetbalseizoen. Schrijf je samen met je maatjes in voor ons Personal Summer Camp!

Je gaat trainen in groepjes van 4 tot 6 spelers, dus je krijgt veel individuele aandacht. 4 dagen in de week, van maandag t/m donderdag van 10:30 tot 11:45 uur. Daarnaast zul je trainen met de beste materialen en oefeningen doen die je nog nooit eerder hebt gedaan!

 Wanneer:
– Week 33 (14 t/m 17 augustus)
– Week 34 (21 t/m 24 augustus)

 Waar:
– Sportcomplex Wiarda, Blauw Wit ‘34
– Ublingaplantage 4, Leeuwarden

 Wat:
– Professionele personal training
– Je traint op jouw verbeterpunten
– 1on1Panenka NIKE-trainingsshirt + je eigen initialen

 Wie:
– Iedereen is welkom (jongens en meisjes van alle verenigingen)
– Alle leeftijden

 Prijs:
– Schrijf je in als individu voor €79,50 euro per week!
– Schrijf je in als groepje (4 t/m 6 spelers) voor €59,50 euro per speler per week!

 Volledig 3-delig 1on1Panenka NIKE-tenue + je eigen initialen (optioneel) + €10,00 euro

Extra info:
– Heb jij een mooi groepje gevonden? Stuur dan een mail naar contact@1on1Panenka.nl en vervolgens ontvang je een unieke kortingscode!
– Schrijf jij je in als individu? Geen enkel probleem, wij zorgen dat jij op niveau wordt ingedeeld. Zo kun jij je optimaal ontwikkelen en voorbereiden op het nieuwe seizoen.

 Schrijf je snel in en we hopen jou te zien tijdens ons Personal Summer Camp!

Wat zeggen spelers over 1on1Panenka

Ik sta graag op het veld bij 1on1Panenka

 

Sinds afgelopen zomer train ik bij 1on1panenka. Ik heb dit als heel erg leerzaam ervaren tot nu toe. Je bent erg specifiek bezig om je verder te ontwikkelen. Voornamelijk zijn we bezig geweest met awareness, mijn technische vaardigheden en het afwerken op goal. Er zit heel veel variatie in de trainingen wat echt top is! De trainingen zijn leerzaam, maar ook op een leuke manier ingericht. Ik sta graag op het veld bij 1on1Panenka om mezelf verder te ontwikkelen.

Voetbalclub(s): FC Utrecht, FC Emmen & SC Cambuur

 c1a306d5-4ab2-40a8-9f4c-8cb31eb0c423.jpg

- Issa Kallon

Kayin richt zijn trainingen perfect in op de speler

 

Vanaf de zomer train ik wekelijks bij 1on1panenka om mezelf voor te bereiden op het komende voetbalseizoen. Mijn doel was om mijn conditie, technische vaardigheden en mijn awareness bij te houden en te verbeteren. Kayin richt zijn trainingen perfect in op de speler en alle oefenvormen zijn leerzaam, uitdagend en bedacht om het uiterste uit de speler te halen. Daarnaast heb ik de trainingen als erg leuk ervaren en kijk ik er elke keer weer naar uit om bij hem op het veld te staan.

Voetbalclub(s): LAC Frisia 1883, SC Cambuur (beloften) & VV Jubbega

panenkaprofiel

- Kai van Rijswijk

Hij heeft voor elk niveau goede oefeningen

 

Ik ben bij 1on1Panenka terechtgekomen vanwege eerder contact met eigenaar Kayin Kleefstra, ik heb gedurende de hele zomerstop bij hem kunnen trainen, vooral om mijn kijk gedrag en technische vaardigheden bij te houden. Hij heeft voor elk niveau goede oefeningen en elke dag andere trainingen.

Voetbalclub(s): De Graafschap, Fortuna Sittard & Feyenoord

637c5c45-6a3b-4e6c-93c3-a7caae57d9d4.jpg

- Mark Diemers

Ik zou iedereen aanraden om het eens uit te proberen

 

Ik ben lang geblesseerd geweest en heb een operatie aan mijn hals gehad waardoor ik lang niet had gevoetbald. Om weer fit te worden en op niveau te komen heb ik contact opgenomen met jongens die al bij 1on1Panenka hadden getraind. Zij adviseerden mij om een proeftraining te proberen. Sindsdien train ik 3 x per week bij 1on1Panenka en begin ik weer richting mijn oude niveau te gaan. Ik heb eerst aangegeven waar ik aan wilde werken en daar paste Kayin zijn trainingen goed op af. Ik zou iedereen aanraden om het eens uit te proberen en dan zal je er zelf achter komen dat het hele waardevolle trainingen zijn.

Voetbalclub(s): ONS Sneek, VV Burgum & Noord Burgum

panenkaprofiel

- Huy Tran

VOLG ONS   -    @1on1Panenka