OVER ONS

Het organiseren van personal trainingen is ontstaan in 2017 door twee poolse broers die graag twee keer per week extra wilde trainen. Dit werd destijds georganiseerd namens Voetbalschool Panenka. Kayin Kleefstra merkte vrij snel hoe fantastisch het is om 1 op 1 met spelers te werken die super gemotiveerd zijn!

Na 2 jaar vele uren in de praktijk te hebben gestaan, heb ik de keuze gemaakt om hier een aparte afdeling van te maken. Dit heb ik gedaan omdat de kwaliteit van de training omhoogsteeg en ik concludeerde dat ik iets unieks aan het doen was. Dit had mede te maken met de wijze waarop ik trainingen gaf. Ik ontdekte veel manieren van leren door mijn studie (ALO aan de Hanze Hogeschool in Groningen).

Door deze manieren elke dag in de praktijk te brengen, heb ik mijn visie op het geven van Personal Voetbaltraining verder ontwikkeld. Doordat ik in de afgelopen 3 jaar met super veel verschillende spelers heb gewerkt, van spelers die net begonnen met voetballen tot Mark Diemers (A-selectie Feyenoord), heb ik ook mijn eigen visie op het aanleren en verbeteren van technische vaardigheden ontwikkeld.

 

Samen werken wij aan het verbeteren van:

 • Awareness
 • Voetenwerk met & zonder bal
 • Looptechniek
 • Balcontrole
 • Dribbelen
 • Passing
 • Schiettechniek
 • Kracht / Lenigheid / Uithoudingsvermogen / Snelheid / Coördinatie
 • 1 vs 1 verdedigen & aanvallen
 • Positie gerichtte vaardigheden
 • Vertouwen in jezelf
 • Sociale vaardigheden
 • Nieuwe skills
 • Braintraining
2 on 1small-group

Voetbalcarrière 

 

2003 – 2015 blauwwit logo C.V.V. Blauw Wit ’34 Jeugd
2011 – 2012  logo knvb  KNVB NOORD Selectie U15 
2015 – 2020 blauwwit_logo C.V.V. Blauw Wit ’34 1
2019 – 2020 graafschap logo  De Graafschap (stage) 
2020 –   blauwwit_logo C.V.V. Blauw Wit ’34 1 

Over Kayin Kleefstra 

 

Gecertificeerde Trainer/Coach | Individueel & Small Group specialist 

Ik begon als voetballer bij C.V.V. Blauw Wit ’34 uit Leeuwarden. Al snel kwam mijn familie erachter dat dit spelletje op mijn lijf geschreven stond. Hele zaterdagen op de velden om te kijken naar spelers waar ik tegenop keek, uiteindelijk wilde ik daar ook staan. De gehele jeugd van Blauw Wit ’34 doorlopen met in O15 een uitnodiging voor de KNVB NOORD selectie, maar tot een stap hogerop heeft dit nooit geleid. Jammer, want ik wilde graag maar ik zou iets missen. Wat wist ik niet, want ik heb me nooit kunnen meten met leeftijdsgenoten van een betaald voetbalclub.

Tot ik uitgenodigd werd door De Graafschap om op proef te komen. Een supermooie ervaring, op avontuur in Doetichem. Zelf was ik al veel bezig met het geven van personal training en het managen van de Voetbalschool, maar zo’n kans laat je niet aan je voorbijgaan. Na een goede indruk te hebben achter gelaten was de stap naar de eerste selectie van De Graafschap te groot. Te weinig ervaring op BVO-niveau. Met alle begrip keerde ik weer terug in Leeuwarden waar ik verder kon bouwen aan mijn droom, spelers beter maken. Ik wil er samen met mijn team voor zorgen dat de stap naar een betaald voetbalclub of een stap omhoog in het amateurvoetbal kleiner wordt. Spelers die er alles voor over hebben en overtuigd zijn van zijn/haar kwaliteiten willen wij helpen naar hun droomdoel!

eigen foto graafschap

Als trainer begon ik ook bij C.V.V. Blauw Wit ’34 uit Leeuwarden. Op 12-jarige leeftijd wist ik al wat ik wilde doen, met kinderen werken. Dit begon als trainer van de O11 en als assistent bij Voetbalschool Panenka. Na vele jaren te hebben geleerd van verschillende trainers kwam ik zelf voor de groep te staan. Bij Voetbalschool Panenka groeide ik door tot coördinator en kreeg ik meer verantwoordelijkheid om verschillende taken van oprichter Emiel Kramer over te nemen. Onzettend leerzame jaren en ik ben erg dankbaar voor het vertrouwen wat Emiel Kramer in mij had. Dit gaf me energie en de drive om van mijn hobby mijn werk te maken werd als maar sterken. In 2018 behaalde ik mijn diploma als Trainer/Coach Voetbal op het CIOS in Heerenveen.

In dit jaar mocht ik ook mijn UEFA-B / TRAINER COACH II in ontvangst nemen. In september 2018 ben ik begonnen met de ALO (Academie voor Lichamelijke Opvoeding) in Groningen. Ik heb mijn propedeuse behaald in mei 2020 en vervolgens mijn studie stopgezet. Ik heb deze keuze gemaakt, omdat Emiel Kramer (oprichter Voetbalschool Panenka) mij de mogelijkheid heeft gegeven om per 1 januari 2021 de nieuwe eigenaar te worden van Voetbalschool Panenka. Per 1 januari zullen 1on1Panenka en Voetbalschool Panenka, The Panenka Academy gaan vormen.

 

Wat zeggen spelers over 1on1Panenka

Ik sta graag op het veld bij 1on1Panenka

 

Sinds afgelopen zomer train ik bij 1on1panenka. Ik heb dit als heel erg leerzaam ervaren tot nu toe. Je bent erg specifiek bezig om je verder te ontwikkelen. Voornamelijk zijn we bezig geweest met awareness, mijn technische vaardigheden en het afwerken op goal. Er zit heel veel variatie in de trainingen wat echt top is! De trainingen zijn leerzaam, maar ook op een leuke manier ingericht. Ik sta graag op het veld bij 1on1Panenka om mezelf verder te ontwikkelen.

Voetbalclub(s): FC Utrecht, FC Emmen & SC Cambuur

 c1a306d5-4ab2-40a8-9f4c-8cb31eb0c423.jpg

- Issa Kallon

Kayin richt zijn trainingen perfect in op de speler

 

Vanaf de zomer train ik wekelijks bij 1on1panenka om mezelf voor te bereiden op het komende voetbalseizoen. Mijn doel was om mijn conditie, technische vaardigheden en mijn awareness bij te houden en te verbeteren. Kayin richt zijn trainingen perfect in op de speler en alle oefenvormen zijn leerzaam, uitdagend en bedacht om het uiterste uit de speler te halen. Daarnaast heb ik de trainingen als erg leuk ervaren en kijk ik er elke keer weer naar uit om bij hem op het veld te staan.

Voetbalclub(s): LAC Frisia 1883, SC Cambuur (beloften) & VV Jubbega

panenkaprofiel

- Kai van Rijswijk

Hij heeft voor elk niveau goede oefeningen

 

Ik ben bij 1on1Panenka terechtgekomen vanwege eerder contact met eigenaar Kayin Kleefstra, ik heb gedurende de hele zomerstop bij hem kunnen trainen, vooral om mijn kijk gedrag en technische vaardigheden bij te houden. Hij heeft voor elk niveau goede oefeningen en elke dag andere trainingen.

Voetbalclub(s): De Graafschap, Fortuna Sittard & Feyenoord

637c5c45-6a3b-4e6c-93c3-a7caae57d9d4.jpg

- Mark Diemers

Ik zou iedereen aanraden om het eens uit te proberen

 

Ik ben lang geblesseerd geweest en heb een operatie aan mijn hals gehad waardoor ik lang niet had gevoetbald. Om weer fit te worden en op niveau te komen heb ik contact opgenomen met jongens die al bij 1on1Panenka hadden getraind. Zij adviseerden mij om een proeftraining te proberen. Sindsdien train ik 3 x per week bij 1on1Panenka en begin ik weer richting mijn oude niveau te gaan. Ik heb eerst aangegeven waar ik aan wilde werken en daar paste Kayin zijn trainingen goed op af. Ik zou iedereen aanraden om het eens uit te proberen en dan zal je er zelf achter komen dat het hele waardevolle trainingen zijn.

Voetbalclub(s): ONS Sneek, VV Burgum & Noord Burgum

panenkaprofiel

- Huy Tran

VOLG ONS   -    @1on1Panenka