Summer program

Panenka Scouting Days

 

Door deel te nemen aan onze jaarlijkse Scouting Days, kun je in beeld komen bij ons scouts. Tijdens deze Scouting Day krijg je een uniek hesje met eigen kleur en nummer, zodat je goed te herkennen bent door de scouts. We gaan je testen op allerlei onderdelen die wij belangrijk vinden en we sluiten af met veel verschillende partijvormen. Zo kan jij laten zien wie je bent en wat je in huis hebt!

 

De volgende jaartallen komen in aanmerking voor onze selecties:

– 2011
– 2012
– 2013
– 2014

De Panenka Scouting Day wordt georganiseerd op zondag 28 augustus. Om 9:30 uur beginnen we met de opening! 10:00 uur zullen we starten met het ochtend circuit waarbij alle spelers op verschillende onderdelen worden getest. Tussen de middag zullen we met alle spelers lunchen en ons voorbereiden op het middagprogramma. In de middag worden er veel verschillende partijvormen gespeeld.

Na afloop van deze dag maken wij een nieuwe selectie voor onze Academy Teams. Iedereen ontvangt een mail met daarin de selecties.

The Panenka Academy teams zullen vervolgens in 3 maanden 10 keer trainen op zondag en daarnaast 4 tot 6 wedstrijden spelen tegen een BVO- of top- amateur-team in binnen- of buitenland.

 

The Panenka Academy U10 zal over het algemeen 6 vs 6 gaan spelen. Deze wedstrijden gespeeld worden op 1/4 veld.
The Panenka Academy U12 zal zowel in 8 vs 8 (half veld), 9 vs 9 (16-meter tot 16-meter) en 11 vs 11 gaan spelen. Hier ontwikkelingen we het aanpassingsvermogen van elke speler door ze in verschillende ruimtes te laten spelen.

 

De Academy trainingen worden gegeven door gecertificeerde trainers die het maximale uit het team en elk individu willen halen. Naast deze trainingen wordt iedere speler van onze Academy geanalyseerd door middel van persoonlijke videoanalyses en voortgangsgesprekken met professionele trainers.

 

Schrijf je in via het product hieronder.

 

 

 

 

 

 

 

Wat zeggen spelers over 1on1Panenka

Ik sta graag op het veld bij 1on1Panenka

 

Sinds afgelopen zomer train ik bij 1on1panenka. Ik heb dit als heel erg leerzaam ervaren tot nu toe. Je bent erg specifiek bezig om je verder te ontwikkelen. Voornamelijk zijn we bezig geweest met awareness, mijn technische vaardigheden en het afwerken op goal. Er zit heel veel variatie in de trainingen wat echt top is! De trainingen zijn leerzaam, maar ook op een leuke manier ingericht. Ik sta graag op het veld bij 1on1Panenka om mezelf verder te ontwikkelen.

Voetbalclub(s): FC Utrecht, FC Emmen & SC Cambuur

 c1a306d5-4ab2-40a8-9f4c-8cb31eb0c423.jpg

- Issa Kallon

Kayin richt zijn trainingen perfect in op de speler

 

Vanaf de zomer train ik wekelijks bij 1on1panenka om mezelf voor te bereiden op het komende voetbalseizoen. Mijn doel was om mijn conditie, technische vaardigheden en mijn awareness bij te houden en te verbeteren. Kayin richt zijn trainingen perfect in op de speler en alle oefenvormen zijn leerzaam, uitdagend en bedacht om het uiterste uit de speler te halen. Daarnaast heb ik de trainingen als erg leuk ervaren en kijk ik er elke keer weer naar uit om bij hem op het veld te staan.

Voetbalclub(s): LAC Frisia 1883, SC Cambuur (beloften) & VV Jubbega

panenkaprofiel

- Kai van Rijswijk

Hij heeft voor elk niveau goede oefeningen

 

Ik ben bij 1on1Panenka terechtgekomen vanwege eerder contact met eigenaar Kayin Kleefstra, ik heb gedurende de hele zomerstop bij hem kunnen trainen, vooral om mijn kijk gedrag en technische vaardigheden bij te houden. Hij heeft voor elk niveau goede oefeningen en elke dag andere trainingen.

Voetbalclub(s): De Graafschap, Fortuna Sittard & Feyenoord

637c5c45-6a3b-4e6c-93c3-a7caae57d9d4.jpg

- Mark Diemers

Ik zou iedereen aanraden om het eens uit te proberen

 

Ik ben lang geblesseerd geweest en heb een operatie aan mijn hals gehad waardoor ik lang niet had gevoetbald. Om weer fit te worden en op niveau te komen heb ik contact opgenomen met jongens die al bij 1on1Panenka hadden getraind. Zij adviseerden mij om een proeftraining te proberen. Sindsdien train ik 3 x per week bij 1on1Panenka en begin ik weer richting mijn oude niveau te gaan. Ik heb eerst aangegeven waar ik aan wilde werken en daar paste Kayin zijn trainingen goed op af. Ik zou iedereen aanraden om het eens uit te proberen en dan zal je er zelf achter komen dat het hele waardevolle trainingen zijn.

Voetbalclub(s): ONS Sneek, VV Burgum & Noord Burgum

panenkaprofiel

- Huy Tran

VOLG ONS   -    @1on1Panenka