PERSONAL COACH

Je eigen personal Trainer/Coach

 

Wil jij graag profvoetballer worden? Dan is dit hét pakket voor jou! Je eigen personal Trainer/Coach, een gecertifieerde Trainer/Coach die samen met jou aan de slag gaat om jouw droomdoel te bereiken. “HARD WORK PAYS OFF”

Bij het Personal Trainer/Coach Pakket krijg je 15 weken professionele begeleiding. Dit zijn 15 Training Sessions waarbij we elke week 1 keer 60 minuten volledig met je bezig gaan. We zullen tijdens deze periode ook een persoonlijke wedstrijdanalyse maken en deze samen doornemen. Dit is uniek en zal je helpen om verschillende situatie tijdens de wedstrijden/trainingen te herkennen. 

Met dit pakket krijg jij je eigen spelersprofiel, deze wordt gevuld met beelden van jouw trainingen/wedstrijd, uitgewerkte ontwikkelingsgesprekken en je doelstellingen. Dit is leuk en leerzaam voor jezelf om te bekijken en vergroot de kans om gescout te worden. Het spelersprofiel wordt weergegeven via een app genaamd ‘ Talento Today. Bij deze app zijn meerdere scouts binnen Europa aangesloten. Deze scouts zouden, wanneer jij hier toestemming voor geeft, in jouw spelersprofiel kunnen kijken of dit interessant is voor de desbetreffende voetbalclub. Bij het aanschaffen van het Personal Trainer/Coach Pakket ontvang je voorafgaand aan de 15 weken een 4-delig 1on1Panenka NIKE Tenue met je eigen initialen erop!

 

personal_coach

personal coachpersonal coach

TRAIN ALS EEN ECHTE PROF

Own Personal Trainer pakket

  • 15 weken professionele begeleiding
  • voetbal 15 Training Sessions (1 per week)
  • intake icon Intakegesprek
  • time icon €60 minuten per training
  • professionele begeleiding Eigen spelersprofiel
  • gesprekken 2 ontwikkeling gesprekken
  • training shirt Persoonlijke wedstrijd analyse
  • training shirt 4-delig 1on1Panenka NIKE Tenue + je eigen initialen

 

€34,50 per training

Bekijk en boek

4-DELIG 1ON1PANENKA TENUE

Dit is ons 4-delig 1on1Panenka tenue. Kies uit één van onze pakketten en train in het 1on1Panenka NIKE-tenue. Het tenue wordt bedrukt met je eigen initialen en ons logo! Alle maten zijn beschikbaar.

 

logo panenka

Wat zeggen spelers over 1on1Panenka

Ik sta graag op het veld bij 1on1Panenka

 

Sinds afgelopen zomer train ik bij 1on1panenka. Ik heb dit als heel erg leerzaam ervaren tot nu toe. Je bent erg specifiek bezig om je verder te ontwikkelen. Voornamelijk zijn we bezig geweest met awareness, mijn technische vaardigheden en het afwerken op goal. Er zit heel veel variatie in de trainingen wat echt top is! De trainingen zijn leerzaam, maar ook op een leuke manier ingericht. Ik sta graag op het veld bij 1on1Panenka om mezelf verder te ontwikkelen.

Voetbalclub(s): FC Utrecht, FC Emmen & SC Cambuur

 c1a306d5-4ab2-40a8-9f4c-8cb31eb0c423.jpg

- Issa Kallon

Kayin richt zijn trainingen perfect in op de speler

 

Vanaf de zomer train ik wekelijks bij 1on1panenka om mezelf voor te bereiden op het komende voetbalseizoen. Mijn doel was om mijn conditie, technische vaardigheden en mijn awareness bij te houden en te verbeteren. Kayin richt zijn trainingen perfect in op de speler en alle oefenvormen zijn leerzaam, uitdagend en bedacht om het uiterste uit de speler te halen. Daarnaast heb ik de trainingen als erg leuk ervaren en kijk ik er elke keer weer naar uit om bij hem op het veld te staan.

Voetbalclub(s): LAC Frisia 1883, SC Cambuur (beloften) & VV Jubbega

panenkaprofiel

- Kai van Rijswijk

Hij heeft voor elk niveau goede oefeningen

 

Ik ben bij 1on1Panenka terechtgekomen vanwege eerder contact met eigenaar Kayin Kleefstra, ik heb gedurende de hele zomerstop bij hem kunnen trainen, vooral om mijn kijk gedrag en technische vaardigheden bij te houden. Hij heeft voor elk niveau goede oefeningen en elke dag andere trainingen.

Voetbalclub(s): De Graafschap, Fortuna Sittard & Feyenoord

637c5c45-6a3b-4e6c-93c3-a7caae57d9d4.jpg

- Mark Diemers

Ik zou iedereen aanraden om het eens uit te proberen

 

Ik ben lang geblesseerd geweest en heb een operatie aan mijn hals gehad waardoor ik lang niet had gevoetbald. Om weer fit te worden en op niveau te komen heb ik contact opgenomen met jongens die al bij 1on1Panenka hadden getraind. Zij adviseerden mij om een proeftraining te proberen. Sindsdien train ik 3 x per week bij 1on1Panenka en begin ik weer richting mijn oude niveau te gaan. Ik heb eerst aangegeven waar ik aan wilde werken en daar paste Kayin zijn trainingen goed op af. Ik zou iedereen aanraden om het eens uit te proberen en dan zal je er zelf achter komen dat het hele waardevolle trainingen zijn.

Voetbalclub(s): ONS Sneek, VV Burgum & Noord Burgum

panenkaprofiel

- Huy Tran

VOLG ONS   -    @1on1Panenka